Ce facem?

Cream un model nou de pusculita, potrivit pentru stabilirea obiectivelor, cu intentia de a economisi. Pusculita Noua! Un obiect handmade, facut cu multa indemanare si pasiune.

Un obiect deosebit care poate fi si personalizat, in acelasi timp este si un cadou extraordinar pe care il poti oferi in orice situatie, oricui, oricand! Un Next Level al pusculitelor, deoarece interzice total folosirea monedelor, ca tu sa te bucuri cu adevarat de suma economisita!

Toate acestea separa Pusculita Noua de pusculitele clasice din portelan.

Pentru a nu uita niciodata sa depui bani in noua ta pusculita, incercam sa motivam evolutia ta financiara si ti-am pregatit diferite modele de portofele si accesorii pentru banii tai, ce iti vor reaminti mereu sa iti finantezi visele.

Contribuie la indeplinirea oricarui obiectiv sau vis pe care tu ti-l pui in momentul in care bagi primii bani in pusculita. Este de maxima unica folosinta! Iti pune in practica disciplina financiara, deoarece nu o poti deschide ori de cate ori esti tentat sa scoti bani din ea.

Pastreaza misterul pusculitei cat mai mult timp si vei avea o surpriza deosebita cand va fi deschisa si vei realiza cat de mult ai economisit !

Asta face Pusculita Noua!