Pusculita Noua

„Pusculita Noua este un concept nou de economisire, care te determina sa fii mai hotarat cand vine vorba de a strange bani. Mai ales daca nu prea le ai cu finantele si calculele, habar n-ai ce sume castigi şi cheltuiesti lunar, iar banii iti cam scapă printre degete. Pusculita asta iti vine in ajutor cu fermitate pe post de cont personal!”

Misiune & Viziune

Pusculita Noua tinde sa construiasca o relatie productiva, cu toti fanii sai, avand ca scop: o Educatie Financiara Sanatoasa, Planificarea din timp a Vacantelor, Surpinderea persoanelor dragi cu un cadou potrivit si Realizarea oricarui plan individual.


Propunerea noastra reprezinta depunerea cu incredere a planurilor de viitor, planurilor business, a concediilor si a viselor in Pusculita Noua, ca mai apoi sa poata fi deschise, bine crescute. Odata cu trecerea timpului, pusculita va lua in greutate si va alimenta direct proportional sentimentul de reusita.

Printre cei mai draguti fani

pusculita-noua-testimonial-andra-enache

ANDRA ENACHE

„I love challenges, so I’ve decided to challenge myself and to see how much I can save in 6 months.
This new money-box is the “new level” for my jar. No more coins this time!”

pusculita-noua-testimonial-roxana-plesa

ROXANA PLESA

„O pusculită de unica folosinta, in care iti pui banii si nu-i poti lua decat in momentul in care esti sigur ca ai strans suficienti bani pentru a-ti indeplini unul dintre visuri.”

pusculita-noua-testimonial-anda-elena

ANDA PINTILIE

Detin un lucru facut în joaca, dar cel mai serios :). Iata cum o idee, aparent marunta, imbinata cu pasiune, te pot convinge că o pusculita poate fi o varianta faina de cadou!”