Cum s-a lasat prietena mea de fumat..

Prietena mea, sa-i spunem Gianina, fumeaza de pe la 17 ani, destul de mult, mai ales cand avea ceva de povestit. Fie ca eram amandoua la cafea sau in telefon, povesteam ore intregi si se duceau pe foc vreo 5 , 6 tigari. Apoi , zi de zi, cam un pachet si ceva.

De multe ori avea initiativa sa se lase, dar parca mai mereu apareau circumstante nepotrivite.. si zbang! Din nou, cafeaua, povestea, drama, la revedere 6, 7, 10 tigari.

Acum prietena mea are 44 de ani, si de curand i-am povestit de Dani si de inventia lui , Pusculita 9 , o pusculita de maxima unica folosinta. I-am zis despre cum reuseste el sa promoveze produsul , si apoi i-am zis intreaga poveste, despre cum s-a apucat de Pusculita9.. Gianina ma asculta dar nu a zis nimic initial, zambea. Apoi ,tendinta a fost sa isi aprinda o tigara.

Din senin, a luat un calculator si pret de 10 minute a tot scris acolo. Cand a ridicat capul s-a uitat la mine si a zis: „Silvico de cand fumez am cheltuit 480 de milioane,(vechi) pe tigari. Vreau si eu Pusculita9 !!”

Zis si facut! Gianina nu mai fumeaza de 25 de zile ( le numara pe toate cu mandrie) .Banii pe care zilnic ii dadea pe tigari ii baga in Pusculita9 , plus ce ii ramane rest..de la orice. Nu are idee cat a strans pana acum, dar ii place tare mult designul si e decisa sa nu o deschida cel putin un an, sau pana da pe afara.

Fiecare dintre noi decide ce e mai bine pentru sine, Pusculita9 e langa tine oricare ar fii decizia ta ! Economiseste Smart !

poveste reala , scrisa de Silvia Sipos

Share this post

2 replies on “Cum s-a lasat prietena mea de fumat..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *