La mulți ani și multe economii de Ziua Barmanului!


Hei, ce faci? Cum îți este ziua până acum?


Ar trebui să fie una cât se poate de bună, mai ales că toata luna asta o sa fie ziua ta ! Da, de fapt pe 24 februarie este Ziua Barmanului! dar noi vedem aici prilej de sărbătoare pentru toata luna 🙂


Așadar, la mulți ani! Îți mulțumim că ne faci mai frumoase zilele și – mai ales – serile, că ne citești în priviri starea de spirit și știi sa asculti povestea fiecăruia dintre noi, că ne faci cocktailuri demențiale și ne păstrezi berile la rece!


Îți dorim să primești cadouri pe gustul tău! Cadouri din acelea care să-ți stârnească entuziasmul, la care să te gândești cu bucurie, care să-ți facă viața un pic mai bună. La noi în shop avem un astfel de cadou: Pușculița Tipsul Barmanului. Poate să fie cadoul tău pentru tine. Si ce crezi !? Cu o depunere de 30 de lei pe zi din bacsis, poti strange intr-un an, cadoul tau, de aproximativ 10.ooo lei, fara sa iti dai seama de acest lucru.


Știi serile acelea în care, înainte să pleci acasă, îți numeri bacșișul și te gândești că ar fi o idee mult mai bună să-l economisești, decât să-l lași în portofel și să-l cheltui aiurea? Exact pentru astfel de gânduri a apărut această pușculiță. Mai exact, pentru a înlocui gândurile cu acțiunea și mai ales cu entuziasmul economisirii.


Dacă nu ai mai avut până acum o pușculiță, va trebui să ne crezi pe cuvânt:
cutiuța asta colorată o să-ți fie cel mai bun prieten și motiv să te duci mai repede acasă. Poate provoca dependenta si independenta financiara 🙂 Satisfacția de a o „hrăni” în fiecare seară cu câte o bancnotă sau chiar mai multe va fi așa de mare, încât o să-ți apară în minte de fiecare dată când un client îți va lăsa bacșiș.


Va fi ca și cum vei avea un prieten necuvântător care te va ajuta să-ți ții banii la păstrare și apoi să-ți vezi visele împlinite.


Așa că hai, oferă-ți astăzi un mic cadou și începe să economisești. O să vezi că peste câteva luni o să ne mulțumești!

Share this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *