Mesaj de interes general pentru Taximetriștii SMART

Se spune că orice ai alege să faci în viață, trebuie să o faci impecabil, iar acțiunile tale vor schimba lumea.
Noi nu știm să măsurăm impactul acțiunilor tale la nivel mondial, dar știm că, dacă nu ai fi tu, am reuși să ratăm cu succes multe evenimente importante din viața noastră: am ajunge acasă mult după ce bona s-a ocupat de somnul copiilor, am întârzia tocmai la ședința la care ar fi trebuit să ne negociem salariul, am depăși sfertul academic la întâlnirea cu marea iubire.


Așadar, pentru toate acestea, dar și pentru toate celelalte situații în care ajungem la timp datorită ție, îți mulțumim! Iar data viitoare când ne urcăm în mașina ta – adică imediat ce vom publica acest articol – o să-ți lăsăm și un bacșiș; așa cum facem de fiecare dată când suntem mulțumiți de serviciile tale.
Desigur, ca noi mai sunt mulți alții. Chiar, cam cu câți bani ajungi seara acasă, după o zi întreagă de taximetrie? Ce faci cu ei? Îi cheltuiești sau îi economisești?


Uite o idee: ce-ar fi să-ți propui ca în fiecare seară să pui la păstrare o parte din acești bani? După ce ai cumpărat de mâncare și ceva bun pentru copil, după ce ai mai plătit o factură-două și poate ți-ai mai luat și ție o pereche de blugi, pune deoparte ce a mai rămas.
Poate crezi că banii care ți-au rămas sunt puțini și nu fac diferența, dar noi avem niște calcule simple pentru tine: 10 lei pe zi înseamnă 70 de lei pe săptămână, care înseamnă 300 de lei pe lună, care înseamnă 3650 de lei pe an.

Deci, iată ce putere au cei 10 lei despre care poți crede că nu valorează aproape nimic. Ce-ar fi să pui deoparte zilnic astfel de „nimicuri”?
Nouă ne place de tine și-ți suntem recunoscători că faci o diferență în viața noastră, de asta îți și dăm acest pont: dacă pui acești bani într-un loc suficient de atractiv, încât să creeze dependență de economisire, dar suficient de inaccesibil, încât să nu-ți vină să-l golești periodic, șansele să ajungi la o sumă frumoasă într-o perioadă scurtă de timp sunt foarte mari.


Așa că îți recomandăm pușculița Tipsul Taximetristului. Este mică și colorată, se desface foarte greu, dar este „înfometată” după bani de hârtie. O poți pune la vedere, undeva chiar la intrarea în casă și astfel îți formezi un reflex de a-ți goli portofelul direct acolo. O să vezi că după ceva timp o să aștepți cu nerăbdare să ajungi acasă pentru întâlnirea cu pușculița!
În felul acesta, după ceva timp, vei putea să-ți îndeplinești un vis sau poate să achiți ceva neprevăzut. Știm cu toții cât de mult ne ajută drumurile țării noastre la întreținerea mașinii, de exemplu.


Încearcă și-o să-ți placă!

Share this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *