Nu lăsa pe la vară ce poți face în ianuarie!

Fii atentă, o să se întâmple din nou! Poate că acum este iarnă și ger și când urci în mașină în drum spre studio și în bord vezi minus multe grade, îți este greu să te gândești la soare dogoritor și oameni bronzați întinși pe nisip…

Dar îți spunem noi că o să se întâmple din nou!

Cât ai clipi, o să se facă primăvara și-o să apară ghioceii, apoi o să vină imediat Paștele și, când nici bine n-ai terminat ultima înghițitură de pască, o să înceapă din nou sezonul nunților și-o să ai treabă până peste cap: să machiezi mirese, domnișoare de onoare și nașe, sa faci make up special pentru festivaluri, petreceri chic si evenimente..

Și, la un moment dat, când o să-ți ridici nasul din trusa de make-up și-o să intri pe Facebook să-ți postezi cele mai noi machiaje, o să-ți dai seama că se întâmplă: zeci de poze cu prietenii tăi la mare, în vacanțe minunate, pe plaje ireal de frumoase, înconjurați de ape azurii, cu cocktailuri în mână și palmieri în fundal.

O să-ți zâmbească toți de pe timeline și-o să-și etaleze relaxarea și-atunci o să te apuce din nou ciuda.

O să-ți spui din nou că nici asta nu e vara ta, că mai strângi puțin din dinți, o să te întrebi de unde au bani oamenii ăștia să ajungă așa de departe și-apoi o să ieși cu năduf de pe Facebook. Desigur, n-o să te poți abține și-o să intri iarăși în maxim jumătate de oră, să te mai uiți o dată la veselia din ochii lor și-o s-o compari cu epuizarea din ai tăi.

Atunci o să te cuprindă febra planificării financiare și-o să-ți promiți că fix de atunci, din momentul ăla, o să te apuci de economisit!! Și-o să începi să-ți faci calcule, cam cât ar trebui să pui zilnic deoparte și cam câte machiaje trebuie să faci în plin sezon pentru a ajunge și tu măcar la jumatea distanței pe care au parcurs-o prietenii tăi de pe Facebook.

O să fii motivată și hotărâtă, ba chiar o să-ți cumperi și o pușculiță,

să fie treaba bună și completă. Și-o să strângi zi de zi câte un pic și apoi o să vină și rândul tău la postat poze. Stii deja și ce mesaje o să scrii: „Life is beautiful”, „Just relax”, „Life after work”.

Noi suntem aici să-ți amintim că anul abia a început și că nu e indicat să lași pe la vară ce poți începe chiar azi! Nu ai nevoie decât de o pușculiță care să-ți amintească zi de zi de visul tău de relaxare dar sa te si ajute la implinirea lui.

Economisire usoara!

Pusculita9

Share this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *