Super pont pentru frizerii pricepuți !

Nu știm să existe o statistică generală, dar noi am făcut un sondaj de opinie printre prietenii apropiați: 40% dintre ei ies nemulțumiți de la frizer. Dacă extindem sondajul asupra tuturor hair styliștilor, procentul fluctuează, în funcție de sexul respondenților, de perioada lunii și de alte fenomene atmosferice severe.

Oricare ar fi cifrele oficiale, cu toții avem măcar un prieten care s-a așezat pe scaunul frizerului cu speranța că va arăta ca George Clooney, dar s-a ridicat arătând ca Post Malone.


Nu și de pe scaunul tău. Tu faci parte din procentul acela de frizeri care vorbește cu adevărat cu clientul, care înțelege ce vrea și până unde să meargă cu tăieturile îndrăznețe. Tu îți dai seama, după forma feței celui care ți se așează pe scaun, ce tunsoare îl prinde cel mai bine și știi să-i spui cu diplomație că dorința lui cea mai aprigă s-ar putea să-l dezamăgească. Știi să-l sfătuiești și să-l îndrumi spre cea mai bună alegere.
Tu ești unul dintre acei frizeri pe care clienții îl recomandă și îi trimit la tine și pe prietenii lor și pe toți oamenii cărora vor să le facă un bine.


Probabil primești multe tipsuri. Pentru că meriți!
Ce faci cu banii? Îi ții în buzunar și îi cheltuiești în drum spre casă? Îi depui la bancă? Îi ții sub saltea?
Hai să-ți dăm noi o idee mai bună! ECONOMISESTE SMART !
Îți prezentăm pușculița Tipsul Frizerului! Această minune mică și colorată o să te ajute să faci economii și apoi să-ți împlinești un vis. De exemplu, să te duci în concediu, după atâtea zile de mânuit cu măiestrie foarfeca și aparatul de ras. Sigur meriți și tu o pauză, nu-i așa?


Poți să o ții tot timpul lângă tine, la vedere, să te motiveze să o „hrănești” zi de zi, chiar de mai multe ori pe zi. Este suficient de rezistentă, încât să nu te lase să trișezi; odată ce ai pus banii acolo, cu greu îi mai poți scoate. Singura variantă este să distrugi pușculița, dar are un design așa de fain, încât n-o să te lase inima să o faci, așa că o să aștepți până o să devină destul de grea și n-o să mai încapă acolo nici măcar o bancnotă.
În plus, momentul în care o desfaci și-ți vezi visul cu ochii este de neprețuit.Construieste-ti obisnuita de a depune zilnic bancnote in Pusculita Noua . Nu este doar o pușculiță, este un adevărat instrument financiar . Așa că, hai, folosește-l cu încredere și trimite-ne o vedere din vacanță!

Share this post

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *